Както вече ви информирахме,  Пред него ретроградният Меркурий е направо песен.

...
Както вече ви информирахме,  Пред него ретроградният Меркурий е направо песен.
Коментари Харесай

Слънчево затъмнение и новолуние в Скорпион: Какво да очаква всяка зодия?

Както към този момент ви информирахме,  Пред него ретроградният Меркурий е напряко ария. И по този начин, първото от серията идва на 25 октомври. Всички слънчеви затъмнения се случват по време на Новолуние.

Новолунията са интервал, подобаващ за манифестиране и в случай че имате липса в живота си, тогава е моментът да я запълните. Независимо дали посредством ново прекарване, човек или предмет, ние би трябвало да създадем място за нови инициативи и опасности по време на Новолуние. Не се опасявайте да експериментирате тъкмо в този момент!

Със слънчевото затъмнение в Скорпион най-сетне се доближаваме към края на нодалния цикъл на Скорпион и Телец. Възлите, които се образуват, съставляват две точки в небето, в които се пресичат орбитите на Слънцето и Луната. След като прекараха 18 месеца в Телец и Скорпион, възлите ще се реалокират в нови знаци през 2023 г. По време на това Новолуние медитирайте и насочете мислите си върху справедливостта и уважението.

Овен

Освободете се от отговорността да успокоявате другите и да компенсирате това, което им липсва. Благородно е да намирате решения за тези, на които държите, само че това не е нещото, което те търсят. Воденето на дневник за това по какъв начин реагирате на напрежението ще ви помогне да се освободите от тези ненужни отговорности.

Телец

Може би сега смяната, която би трябвало да настъпи, е обвързвана с метода, по който виждате положението на връзката си. Опитайте да разберете от какво имате потребност във взаимоотношенията. Ако сте в партньорство, което пречи на напредъка ви, от вас зависи да се обърнете към себе си и да определите от какво имате потребност. Безцелните връзки единствено ще ви изтощят.

Близнаци

Правете по-малко! Вашата будна сила ви кара да " огрявате " на всички места и да налагате мението си прекомерно доста. Да се научите да вършиме по-малко е вашият ключ към постигането на повече. Не се изхвърляйте в желанията си, тъй като никой няма да ви одобри насериозно. Този хороскоп ви припомня да ревизирате себе си и да отделите време за усамотение. Отидете на разходка и оставете телефона си!

Рак

Времето за игра съвсем завърши. За благополучие, това не значи завършек на заниманието. Това затъмнение притегля вниманието ви върху задачите, които сте си сложили. Вероятно ще имате опция да присъствате на доста занимателни събития, които предстоят. Имайте поради, че във вашето пространство има значими хора, само че и вие сте един от тях.

Лъв

Това е моментът, в който да изясите каква ще е идната ви стъпка. Новолунието и слънчевото затъмнение в Скорпион ви приканват да изразите малко по-ясно скритите си стремежи – пазенето на секрети от самите себе си не е от изгода за вашето персонално развиване. Добре ви е вкъщи, само че ще ви се наложи да излезете на открито, измежду обществото и да видите какво ново можете да научите.

Дева

Животът е непрестанно учене и най-умните към нас знаят, че традициите са основани, с цел да се трансформират. Тъй като сте изменчив земен знак, евентуално се случва да се борите с незнайното. Може даже да откриете, че обезверено се пробвате да задържите познатото. Отделянето на време да освежите знанията си по тематика, която ви интересува, е превъзходен метод да увеличите самооценката си.

Везни

Новата рокля евентуално не е това, в което би трябвало да инвестирате. Това новолуние и слънчево затъмнение е отличен миг да ревизирате разноските си и финансовите си привички. Вашите съществени трептения на въздушнен знак може да ви накарат да пренебрегнете възприятията си, което не е добре. Това е вашето универсално увещание да подредите целите си.

Скорпион

Ще израстнете в личносто отношение единствено, в случай че се осмелите да изтръгнете корените, които сте засадили. Не се плашете от неуспеха. Самосаботирането и опитите да контролирате бъдещето единствено показват вашата колебливост пред Вселената. Вземете решение и го изпълнете поради себе си – това е вашият знак да преодолеете себе си. Показването на доверие в хората към вас е значима първа стъпка. Нека хората ви имат вяра и влагат във вас!

Стрелец

Избягвате отговорностите си. Достойно за почитание е това, че сте бездънен мъдрец. Време е да започнете да се занимавате с бизнеса си. Прегледайте планера си, проверете разноските си и заредете устройствата си!

Козирог

Това, че някой демонстрира интерес към вас, не значи, че би трябвало да му отделите времето си. Нито значи, че би трябвало да изключите опцията от нови връзки. Това е ужасно време за флирт и развлечение. Новолунието ви предизвестява да внимавате с кого се забърквате.

Водолей

Това новолуние и слънчево затъмнение изискват време за фамилията и за споразумяване на вашите въпроси вкъщи. Вероятно получавате доста задания в границите на кариерата си, което е ужасно. Проблемът е, че когато прекарвате прекалено много време на работа, пренебрегвате други области от живота си. Балансът сред работа и персонален живот евентуално е мит. Но се уверете, че употребявате свободното време, с цел да се занимавате с това, което има значение!

Риби

Разчитайте по-малко на това, което мислите, че знаете и се концентрирайте върху това по какъв начин се изразявате. В живота, най-важно е по какъв начин поддържате връзка със себе си. Повечето хора ще бъдат доста благи с вас, не бъдете предубедени. Вашият метод на мислене може да се трансформира в бариерата сред вас и вашето персонално развиване.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР